Kom jij afstuderen bij ons Innovation Board?

Bij de projecten waar we voor de klant aan werken hebben we met veel uitdagende oplossingen en technieken te maken. Daarnaast zijn we constant bezig met de nieuwe ontwikkelingen op software gebied. Welke toegevoegde waarde heeft Blockchain voor onze klanten bijvoorbeeld? En wat kan Machine Learning betekenen? Niet iets wat je in een uur hebt uitgezocht.

Om daar tijd voor te hebben en in te investeren is het Innovation Board in het leven geroepen: kortom ruimte om kennis te vergaren en technische oplossingen te ontwikkelen. Elk onderwerp bevat veel deelvragen en daarom is het ontzettend leuk als onderdeel van een groot project, een stage- of afstudeeronderzoek te doen. Je wordt nauw betrokken bij de lopende projecten en kan zo veel leren en zelf een meerwaarde leveren.

Natuurlijk is het belangrijk dat jij de opdracht ook interessant en leerzaam vindt. Daarom gaan we graag in gesprek om te kijken wat het beste aansluit. Heb je zelf ideeën voor een opdracht of is er een ander thema waar je mee aan de slag wilt? Dat kan natuurlijk ook 😉

Wat bieden wij?
– Ervaren en betrokken begeleiding
– Structuur door middel van Scrum
– Leuke collega’s en mede-stagiairs
– Maandelijkse borrels en hands-on workshops over nieuwe techniek
– Een informale bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat
– Afstudeervergoeding van €500,- per maand

Afstudeeropdracht

Blockchain – Privacy: Identiteits Attributen

Stel dat je bij de slijter alcohol koopt, dan kan je gevraagd worden om aan te tonen dat je ouder dan 18 jaar bent. Om dit te bewijzen moet je nu je gehele identiteit blootgeven; je naam, woonplaats, leeftijd, BSN-nummer; alles wat op je identiteitsbewijs staat. Terwijl een pasje met ‘18+’ zou moeten
voldoen.

Meer informatie
Afstudeeropdracht

Blockchain – Smart contracts & Wie betaalt wat?

Blockchain is een hype, maar wat kan het concreet voor de digitale wereld betekenen? In allerlei toepassingsgebieden wordt gezocht naar problemen die met deze nieuwe techniek opgelost kunnen worden. Het concept van Smart Contracts belooft allerlei interacties automatisch af te handelen. Een applicatie als “Wie betaalt wat?” is een mooie case-study om te onderzoeken hoe ver deze techniek al is. 

Meer informatie
Afstudeeropdracht

Infrastructuur en Netwerk – Microservice vs. Service Fabric

Voor het bouwen, inzetten en managen van micro services voor de Microsoft Azure cloud wordt veel gebruik gemaakt van Service Fabric, maar is dit wel het beste om te gebruiken? Of biedt het opzetten van een eigen microservice architectuur meer voordelen?

Meer informatie
Afstudeeropdracht

Security – IDS en IPS

Encryptie van gegevens en beveiliging van systemen krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Het monitoren en voorkomen van ongeautoriseerde toegang of inbraak op systemen wordt hierdoor ook steeds belangrijker. IDS (intrusion detection system) en IPS (intrusionprevention  system) systemen worden gebruikt om ongeautoriseerde toegang te detecteren of te blokkeren.

Meer informatie
Afstudeeropdracht

Machine Learning – Mooi nummer, maar hoe speel ik dat?

Sommige mensen hebben een gave, ze horen een nummer en ze spelen het zo mee op hun instrument. Maar zo eenvoudig is dat niet, al helemaal niet voor een computer. Tijdens summercamp is er een programma geschreven die middels een raspberry pi een gitaar kan bespelen. Hiervoor is bladmuziek nodig in het  formaat MusicXML. Echter is er op internet niet heel veel muziek in dit formaat beschikbaar.

Meer informatie
Afstudeeropdracht

Machine Learning – Fraude-detectie op betalingen

Banken hebben allerlei regels waarmee mogelijke fraude-betalingen opgemerkt worden; denk aan het pinnen van grote bedragen, tot het gebruik van je
pinpas in het buitenland. Door middel van Machine Learning willen we op persoonsniveau leren wat voor een bepaald persoon gewone en ongewone
betalingen zijn.

Meer informatie
Afstudeeropdracht

Machine Learning – Quintor Voetbalspel

Ontwikkel een zelflerend algoritme om de 3 bots van een team aan te kunnen sturen. Het algoritme dient zelf te bepalen hoe het spel zo optimaal mogelijk kan worden gespeeld, zodat je team wint!

Meer informatie
Afstudeeropdracht

Front-end – Quintor Kennisportaal

Ontwikkel een kennisportaal waarop presentaties, opdrachten en trainingsvideo’s van Quintor te bekijken zijn. Gebruikers moeten de content kunnen beheren en op kunnen zoeken. Welke framework kun je hierbij inzetten, waarop alle content types worden ondersteund? Dat is aan jou!

Meer informatie
Afstudeeropdracht

Clusters en Containers – ELK op Windows Containers

Bij deze opdracht gaat het om het inrichten van een ELK (Elastic Search, Logstash, Kibana) cluster, een set van producten die vaak samen worden gebruikt om logging in te richten, in combinatie met een windows container cluster oplossing.

Meer informatie
Afstudeeropdracht

Clusters en Containers – Cluster Test Bank

Ontwikkel een applicatie die automatisch testen uitvoert tegen een container cluster.  Deze test bank moet voldoende requests kunnen generen om een cluster van 64 nodes te kunnen belasten, daarom zal deze applicatie zelf ook op een container cluster draaien.

Meer informatie

Meer informatie over stages en afstuderen?

Maaike Kistemaker
Maaike Kistemaker AGILE TEAMBUILDER
06 53291158
Bram Kohler
Bram KohlerCorporate Recruiter
06 39012719
Yvet de Boer
Yvet de BoerAGILE TEAMBUILDER
06 38172642