Schrijf je nu in!

Inschrijven

Quintor Young Professional Programma

Binnen twee jaar behoren tot de top van de Nederlandse specialisten op gebied van informatie analyse, development of infrastructuur? In een gezellig Scrum team werken aan uitdagende platformen, architecturen en projecten tot je die oplossing bereikt hebt waar de klant tevreden mee is? Als Young Professional kun je middels een intensief trainingsprogramma deze ambitie waarmaken. Het Quintor Young Professional programma duurt in totaal twee jaar en is ongeëvenaard in Nederland.

Java en .NET masterclass

Het programma begint met de masterclass Java of .NET. Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken waarin je wordt opgeleid tot Java- of .NET expert in een enterprise omgeving. De masterclasses bestaan uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren Java en .NET architecten. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in frameworks zoals Spring, Hibernate, Junit, Mockito, Gradle en AngularJS. Ook thema’s als beveiliging, Web-scale, code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod. Je beëindigt de masterclass met een aantal certificeringen op het gebied van Java (OCA en OCP Java 8) of .NET (Entity framework, ASP.NET MVC, NuGet en TFS) en als certified Scrummaster.

 

Front-end masterclass

Het liefste bezig met de front-end, maar laat je Photoshop liever links liggen? Dan is de technische front-end Materclass iets voor jou! wanneer je in de Masterclass in 11 weken bent opgeleid tot front-end developer binnen Quintor, ben je veel meer dan zomaar een Javascripter. Je bent in staat om in een state-of-the-art architectuur te werken en je voelt je prettig in een omgeving met frameworks zoals Angular, React en Polymer. Je leert ook hoe je een front-end applicatie kan combineren met een professionele ontwikkelstraat. Een applicatie die door jou gemaakt wordt is uitvoerig getest met unit-, integratie- en end-to-end testen. Middels continuous delivery kan meerdere keren per dag naar productie worden gedeployd via bijvoorbeeld Docker containers. De Masterclass eindigt met een 2 weken durende case, waarin alle elementen terug komen.

 

Platform Engineering Masterclass

Het programma begint met de Masterclass Platform engineering. Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken waarin je wordt opgeleid tot expert in de wereld van ops, devops, en PAAS oplossingen. De Masterclass bestaat uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren architecten. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in technieken op het gebied van hypervisors, storage, networking, intrusion detection en prevention, automated provisioning, container plaforms inclusief Docker clustering, en application servers, databases en voip en mail oplossingen. Ook code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod, zodat je als platform engineer in staat bent om de brug te zijn naar diverse ontwikkel afdelingen. Je beëindigt het young professional programma met een aantal certificeringen op het gebied van Linux, windows en wordt gecertificeerd in het kanban proces.


Junior Agile Analist

Wat vragen we van jou? In de voorfase stel je volgens onze bewezen aanpak in een kort tijdsbestek een ingeschatte & geprioriteerde product backlog op met behulp van user stories. Je maakt gebruik van deliverables zoals use-case models, activity diagrams, het domein model & wireframes. Tijdens de realisatiefase ben je samen met de product owner verantwoordelijk voor de product backlog. Je maakt user stories ‘Ready’ en schakelt hierover met de product owner, stakeholders en het team. Je bent uiteraard actief betrokken bij de sprintplanning, backlog refinement sessies en het bijwerken van de analyse deliverables. Bij grotere projecten verdeel je de user stories over diverse teams zodat deze in de juiste volgorde worden uitgevoerd.

We zoeken kandidaten die willen doorgroeien in het informatieanalyse vakgebied voor de ontwikkeling van maatwerksoftware. Dit doen we door je te laten kennismaken met onze unieke visie en aanpak om informatieanalyse in een agile project succesvol te laten verlopen. Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding (bijvoorbeeld Informatica/Bedrijfskundige informatica), ervaring & affiniteit met data modellering, kennis van UML, uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en uiteraard beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Uitdagende projecten

Na de masterclass word je ingezet op een aantal uitdagende projecten waarbij je de opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen. Gedurende je periode als Young Professional word je verder opgeleid tot senior en volg je aanvullende inhoudelijke training.

 

Arbeidsovereenkomst

Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.

Masterclass Java

Introductie Quintor (QFC)
Java SE Certified programmer (OCA / OCP Java 8)
Angular JS
REST webservices
Spring / DI
JPA
Continuous integration & Build scripts
Web-scale ICT
Enterprise architectuur
Opleiding certified scrummaster
Afsluitende praktijkcase

Download de flyer

Masterclass .NET

Introductie Quintor (QFC)
70-483: Programming in C#
70-486 ASP.NET MVC Web applications
Masterclass module Angular JS
Masterclass module REST webservices
ASP.NET MVC
Entity Framework
Continuous Integration met TFS
Web-scale ICT
Enterprise architectuur
Opleiding certified scrummaster
Afsluitende praktijkcase

Download de flyer